Флудильня-говорильня-2

Тема в розділі 'Главный форум - общие вопросы', створена користувачем administrator, 15 бер 2016.

1. moldovadnepr

moldovadnepr Well-Known Member SWCUA Member

Мастер: уровень Бог!

2. Voldemar

Voldemar New Member

Всім привіт ! Можливо на форумі це питання вже обговорювалось, у такому разі вибачте як що пропустив. Питання таке. Хто який шолом використовує ? І чому саме той а не інший. Наприклад я зробив висновок для себе ,що на такий байк як Сільвер потрібен шолом напівлицевий , три чверті ,або трансформер. Тому що 1. Кращий обзор, 2. Легший, 3. Кращий доступ повітря (вентиляція)..З мінусів лише відсутність захисту челепи,але це стосуеться лише напівлицевих шоломів. У три чверті вона частково та у трансформера вона є.У мене зараз шолом IXS-трансформер з зйомною челепою.Їжджу у ньому вже сьомий рік поспіль. За цей час у мене було багато різних шоломів.Я їх купляв і продавав.Лише один шолом використовую давно і ніколи не виникало думки його позбутися.
    Цікаво почути вашу думку шановні.

Вкладення:

3. celtic

celtic Well-Known Member SWCUA Member

З першого мого дня на двох колесах користуюсь шоломом інтегралом. Повністью закритий.
    Єдине що мені потрібно це повноційний захист. Тому полуліцевики та трансформери ніколи не розглядав)))))
    Буває дуже не зручно, але я вже звик!
    Перший шолом який мені прослужив понад 10 років був SUOMY Vandal.
    Зараз використовую ARAI RX7X.

Voldemar подобається це.
  4. JORDAN

JORDAN Well-Known Member SWCUA Member

Использую только интеграл,считаю он имеет самую максимальную защиту.
    Открытый шлем при аварии может наделать много неприятностей с челюстью и лицом

5. moldovadnepr

А я привык к полулицевику, это все которые у меня были, остался зелененький NEXX, португалия, остальные своровали с гаража

Вкладення:

Voldemar подобається це.
  6. MustangSRT10

MustangSRT10 Member

IMG-3e41b020f81c90cc27697080cbabcc6e-V.jpg

3BIP подобається це.
  7. moldovadnepr

Вам не кажется что кто то нас бомбит флудом не по теме мото ... Андрей, Саша уберите с сайта лишнее и этого флудильщика ...

8. Григорій

Григорій New Member

Доброго дня, придбав Сільвера 600 2001 р. з пробігом 19 т. км. Ім'я мое Григорій м. Костянтинівка, трішкі почитаю інфи по форуму.

moldovadnepr подобається це.
  9. OdiS

OdiS New Member

Мужики, є хто з Дніпра? Хотілося б десь пересіктись, поспілкуватись, обмінятися досвідом експлуатації наших коней)

10. Vigo

Vigo New Member

Всіх вітаю, як вам погодка, чи їздить зараз хтось по такій холодризі?

11. OdiS

OdiS New Member

Форум нажаль, мертвый... Хотілося б покататись, але погода у нас на Дніпропетровщині не дозволяє

12. MustangSRT10

MustangSRT10 Member

Ну не зовсім мертвий, просто основна маса користувачів перейшла на інші рівні. Найголовніше в цьому форумі це досвід користувачів. Як по ремонту,так і по обслуговуванню.

Поділитися цією сторінкою