Мушу на перед вибачитись що не вмію гарно розповідати. Тож спробую коротко та доповню фотками. Перший мій байк (маю на увазі повноцінний) , був теж сільвер 400, 2001р . У 2010 приїхав на ньому з Одеси. Покатався два сезони і вирішив "прискоритись". Продав сільверок у добрі руки і привіз собі Honda VFR800FI. Цей байк -спорт-турист, потужніший та істотно швидший. Три сезона ганяв на ньому (часто за 200). Але з кожним роком, мене не покидала думка про Сільвер. Справа у тім ,що швидкістю я вже наситився досхочу. Дедалі гонки під 250, мене прикалували все меньше. Хочу зауважити,що вифер тільки пишеться спорт-турист, на справді він на 90%спорт і можливо на 10% турист. Можливо це лише для мене особисто. Комфорт-справа індивідуальна. На вифері, після пробігу 50км. терпли рукі, після 150 боліла спина. (Старість не радість )) Минулого року я остаточно вирішив що мені такі потрібен комфортний та надійний байк, на котрому можна їхати на будь яку відстань і с задоволенням. Перетестив з десяток байків, серед яких були важкі круїзери та чопери такі як півтора літрова голда, ямаха вентура 1300, вулкан 900, і т.п. Прийшов до висновку, що для мене самий універсальний та найкомфортніший варіант,це Сільвер. Далі все як завжди. Пригнав Сільверок. Одразу випробував його поїздкою в Карпати. 2000км за два дня. Це моє ! Під час "зимової сплячки", трішки його підшаманив. Фото викладаю.